Saturday, January 23, 2010

Jom cuci mata pilih permainan sesuai untuk anak-anak di rumah

Foto :http://thekidzwonderland.blogspot.com/

Teks: Masayu Ahmad

Saya bersiar-siar dan jumpa kedai online yang menawarkan banyak produk yang sesuai untuk perkembangan, pendidikan dan permainan di rumah. Jom kita sama-sama pilih beberapa produk pilihan yang menarik hati saya.




4 comments:

♥ Ummi Hanie ♥ said...

saya sukeee jugak tengok toys yg unik2 ni... ayah budak2 ni ada beli satu kelambu besar,rupenye seakan2 khemah...so itulah khemah mainan budak2 tu..2 in 1 fungsinye :)

maya amir said...

mmg rambang mata kalau tgk permainan budak2, nak2 tent mcm tu.. mak budak pun terasa nak join:)

Masayu Ahmad said...

ummi hanie

itulah kena pandai pilih yang banyak fungsi 10 dalam satu..;D

maya

memang rambang, kocek pun rambang sama

The Kidz Wonderland said...

Dear Cik Masayu,

Sekarang baru aja saya nampak kak ada post saya punya blog kat kak punya link. Terima kasih banyak-banyak kerana kak telah menyerahkan 'support' utk saya. Kalau kak tak 'mind' kami boleh ada join promotion pada bila-bila masa.

Terima kasih banyak-banyak! :)

Best regards,
The Kidz Wonderland

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin