Wednesday, December 9, 2009

Koleksi Kristal Hasil Kerjatangan Nor Azura

Teks: Masayu Ahmad
Foto: Koleksi pemilik asal blog



Bismillahirahmanirrahim

Salam hari Rabu, semoga hari ini lebih baik daripada semalam. Ok, untuk artikel blog pilihan kali ini, saya memilih:

http://comeybelako.blogspot.com

Pada pandangan saya, Zura atau Nor Azura Abdulllah, seorang wanita bekerjaya yang mempunyai jadual yang padat dan begitu sibuk. Namun itu semua tidak dijadikan alasan untuk tidak mengambil peluang menjalankan bisnes online.

Hasil kreativitinya begitu mengagumkan. Saya suka juga kumpul koleksi kristal dulu, kemana entah pergi semuanya.

Jom kita lihat koleksi kerja tangannya yang begitu kreatif.









Salam penuh kasih sayang

www.masayuahmad.blogspot.com

My mom always said, “Life was like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get. ~ Forrest Gump

2 comments:

ComeyBelako said...

alamak masayu...teramatlah rasa rendah dirinya. hehehe...layak ke be in your article ni. thanks a lot anyway.

Masayu Ahmad said...

zura

kenapa pula tak layak, ayat pun seciput je tu, tak sempat nak goreng bagi panjang sikit

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin