Thursday, February 4, 2010

Pendapatan pertama saya melalui klikjer.com, alhamdulillah

Ini sebenarnya pendapatan online pertama saya, walaupun tak seberapa namun ianya adalah permulaan yang baik. Syukur atas rezeki ini.

Sebenarnya sebelum ini saya kurang percaya bahawa program internet mampu buat duit. Saya ni kan agak kuno sedikit.

Ini adalah email yang saya terima hari ini:

This is to inform you that MOD SUHAIMY BIN ABU BAKAR has transferred RM...



to your Maybank account for Komisyen Klikjer.com on 02/04/10 16:30:09 via Maybank2u.com.
 
Hi Masayu,


Komisyen hasil jualan anda bulan lepas bagi program affiliate Klikjer.com telah dikreditkan ke dalam akaun bank anda. Sila semak akaun bank anda dan pastikan anda telah menerima komisyen tersebut.


Diharapkan kita dapat terus bekerjasama dan menjana pendapatan yang lebih lumayan lagi di masa hadapan.

Terima kasih.

Mohd Suhaimy a.k.a shuth


Site Owner

8 comments:

Ely Hasrul said...

wow.. besh tuh

Masayu Ahmad said...

apa lagi ely

daftar segera

ada lagi perkhabaran gembira yang akan saya bagitahu

masih tunggu lampu hijau

tunbegia said...

sungguh masyuk,

salamm,

ima said...

salam mas,
akak pun dah daftar ngan klikjer ni, nak jugak merasa kan...hehehe.

Masayu Ahmad said...

salam tunbegia

kena usaha n sabar

kak ima

baguslah kak,, tapi nak kena ambil masa dan tengok macam mana trafik

kalau akak perasan kat blog sya tak ada nufnang

hanya ada hpa n klikjer.com saja

sy fokus dua ni sahaja untuk online.. sebab tak nak bagi serabut lay out blog

zarin said...

bestnya ayu :)
ni macam nuffnang ke?
or kita kena jual barang?

Masayu Ahmad said...

affiliate ni mcm kita dapat komisen sebab jual produk ebook tu

cth harga ebook 30,, komisyen RM12,, sebab u tolong promosi

boleh tgk cth ebook lain

mcm ejen jualan lah, tp ejen jualan online, nanti i terangkan dgn lebih lanjut

Akmal Zaidi said...

tahniah dapat komisyen daripada klikjer, saya pun baru dapat satu. tunggu kali ni macam mana.

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin