Tuesday, February 9, 2010

masayuahmad.com laman web rasmi saya

Alhamdulillah, kini laman web rasmi sudahpun 80 % hampir siap. http://www.masayuahmad.com/. Terima kasih buat adik, yang mengurus dan mencipta laman web rasmi saya.

  
Terim kasih buat Sere aka Yusran Ahmad


Nota: Masih ada beberapa perubahan dan pembetulan, saya terbuka menerima pandangan kalian sekiranya ingin memberikan komen. Terima kasih.

9 comments:

Nik Ha said...

salam, tahniah!maaf mas.ekpresi tu mmg ejaan dia mcm tu ye? bkn ekspresi?sowy tak belek kamus dewan sblm bertanya.

Masayu Ahmad said...

terima kasih nik ha

ya saya sudah perasan sebenarnya

dalam proses pembetulan

ekpresi- salah

ekspresi-betul

kakchik said...

salam mas. tahniah ya. kakchik tadi nak tegur perkara yg sama dgn nik ha tu tapi dah ada penyelesaiannya.

semoga penulisan mas makin mantap dgn adanya dotcom ni.

fans pun dah ada 200 lebih tu, alhamdulillah.

Masayu Ahmad said...

Salam Kak Chik

itulah,

saya suka akan teguran yang penuh kasih sayang ;D

patutnya belum boleh umum lagi (sudah kena marah dengan tukang buat web)

tapi saya ni tak sabar mahu kongsi cepat-cepat

terima kasih Kak Chik.

Pak Man laksam said...

Sudah ada yang baru, yang lama jangan di lupakan.

Masayu Ahmad said...

salam Pak Man

terima kasih pak man atas ingatan dan kesudian singgah di sini

laman web tersebut berfungsi sebagai laman web profil sahaja

saya tetap masih aktif di sini

GoodGirl said...

salam kak mas..

tahniah !

wah , da iras2 tajuk blog saya yang ntahape2 tu..bukan sy katak blog akk ntahpape,tp blog saya yer...

Mudah,Murah,Cantik !!!

Rahsia Blog Famous said...

nice blog! sy follow blog ni..
sy harap awk follow sy juga.. ;-)

sy nk kongsi rahsia bagaimana sy boleh tingkatkan follower dan trafik ke blog sy dlm masa yg singkat dengan bantuan SISTEM BLOG AUTO FOLLOW YANG HEBAT!!

Masayu Ahmad said...

goog girl & rahsia blog

salam perkenalan, terima kasih singgah di sini

selalulah jenguk lagi ya

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin