Friday, March 5, 2010

Keputusan Buku Inspirasi Contest 2010 pada 20 Mac 2010

Alhamdulillah, sudah berkahir peraduan yang pertama untuk tahun ini, pada tarikh 2 Mac 2010.

Untuk peraduan seterusnya saya akan memudahkan proses penyertaan untuk memastikan lebih ramai yang menyertai.

Saya akan umumkan nama pemenang pada 20 Mac 2010. Harap kalian bersabar ya.

Terima kasih buat penganjur Galeri Ilmu & Nazira.biz

4 comments:

Ummi Hanie said...

Ehh ... camne saya boleh terlepas yer ? hmmm..bz beno gamaknyer...

bagus akk..teruskan contest yer ...insyaAllah sy akan join jika x terlepas pndg...

jom join giveaway saya ? sepasang Kaftan Batik Kelantan utk dimenangi ... :)

http://pinkmuslimahstore.blogspot.com

Masayu Ahmad said...

ummi hanie

tak apa tunggu lagi peraduan seterusnya

kak mas banyak kali juga nak tinggalkan jejak kt blog ummi hanie

dan banyak kali gagal,

jadi terus tak ada jejak

Hanz said...

Pn Masayu...buatlah lagi..bolehlah diketengahkan kalu menepati citarasa untuk join..lately ni, agak memilih nak join contest apa..hehehe..tapi bila hadiahnya buku2, selalu diberi keutamaan, pastu tengok pulak syarat2...

mari join giveaway saya..hadiah2 terbuka seisi keluarga.. :>

Masayu Ahmad said...

hanz

ya, kat sini buku sahaja, memang saya mahu bagi pada semua orang yang suka datang sini

tp untuk meriah, kena join peraduan (sbg syarat saja)

insya-allah untuk next contest, saya hanya buat cabutan sahaja dan syarat-syarat akan lebih dipermudahkan..

memang nak bagi, takkan nak bagi macam tu je kan, at least ada sesuatu sebagai kenangan dari blog ini

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin