Thursday, March 18, 2010

Buku Inspirasi Contest 2010- SUDAH TAMAT

.SILA SKROL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERBARU SETIAP HARI



Bismillahirrahmanirahim

Berikut terma & syarat

1. Perlu menjadi follower http://www.naufalsayang.blogspot.com/ & http://www.masayuahmad.blogspot.com/
2. Pautan blog www.naufalsayang.blogspot.com
3. Pautan dua penaja http://www.galeriilmu.com.my/ & http://www.nazira.biz/
4. Terbuka kepada mereka yang memiliki blog dan juga tidak mempunyai blog (Keahlian Facebook, add saya : Masayu Ahmad)

Peserta Blog
1. Pilih buku yang dingini dan letakkan di side bar dan pastikan ada pautan terus ke blog ini
2. Siarkan entri mengenai peraduan ini di blog anda.
3. Nyatakan adakah anda meminati tudung bawal.
4. Tarikh tutup sehinga diberitahu kelak.

Peserta Facebook

1. Add saya : Masayu Ahmad (bagi yang belum add)
2. Pilih buku dan siarkan bersama jawapan di Notes facebook anda.
3. War-warkan juga peraduan ini di Wall anda beserta link, http://www.naufalsayang.blogspot.com/
4. Emailkan juga jawapan peraduan kepada: pn.masayu@gmail.com.

Anda layak:

1. Hadiah utama, hadiah bonus, hadiah penghargaan.

2. Hadiah Bonus

Sekiranya anda menjadi mendaftar keahlian affiliate di dalam blog ini.
 Anda layak mendapat Hadiah Bonus. (saya akan terangkan nanti affiliate ebook tersebut).
Hanya yang mendaftar melalui blog ini sahaja yang layak mendapat hadiah bonus
Sila daftar di:  www.klikjer.com di pautan di atas. (Header blog)

3. Hadiah penghargaan tajaan nazira.biz


Anda perlu menjawab soalan berikut:

Selepas menyatakan status, pilih mana-mana cabaran yang ingin dikongsi:
1. Status kini
a. Surirumah
b. Wanita bekerjaya
c. Wanita bekerja di rumah
d. SOHO
e. Suami @
f. Tunangan
g. Bekerja dan mempunyai pendapatan sampingan
h. Pelajar

Pilih salah satu cabaran berikut atau gabungkan jika mahu. Kongsikan pengalaman dan cabaran anda.
2. Cabaran menjadi surirumah sepenuh masa
3. Cabaran menjadi wanita bekerjaya
4. Cabaran wanita bekerja di rumah
5. Cabaran mengendalikan bisnes berskala kecil (SOHO)
6. Cabaran menjadi isteri solehah & ibu mithali
7. Boleh letak gambar yang sesuai ( Tidak mahu letak gambar pun tidak apa)

Nyatakan:

1. Nama penuh mengikut ic:
2. Blog:
(Jika anda memiliki dua blog, saya akan pilih salah satu sahaja)
3. Email:
4. Buku Pilihan:
5. Buku Bonus: (Maklumkan status mendaftar affiliate atau tidak)
6. Status mahu tudung atau tidak:

Contoh

1.Nama: Masayu Ahmad
2. Blog: http://www.naufalsayang.blogspot.com/
3.Email: pn.masayu@gmail.com
4.Buku Pilihan: Bawa Hati Kepada Tuhan
5.Buku Bonus: Ke Mana Wang Anda, (Ya, saya sudah mendaftar affiliate klikjer di blog ini)
6.Status tudung: Ya, mahu


Peserta Blog

1. Wan Rohani Wan Ismail-http://tintacomellote.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html
2. Nurhidayah Nazahiyah Erham-http://hidanaza.blogspot.com/2010/01/day-104-buku-inspirasi-contest-2010.html
3. Sakinah Mohd Ghazali-http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html
4. Farhanin Abdullah Asuhaimi-http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html
5. Nurul Huda Ahmad Adnan-http://noiya.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html
6. Zubaidah Arba'i-http://ummihanani.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html
7. Hadhatina Abdul Halim-http://adhatine.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html
8.Lathifah Ulfa Ismail-  http://ulfanur.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html
9. Mommy Lyna-http://myonlinegiveaway.blogspot.com/2010/02/buku-inspirasi-contest-2010.html

Sila tinggalkan jejak anda di ruangan komen peraduan sahaja. Terima kasih.

27 comments:

maya amir said...

buku ke mana wang anda tu mcm best jek..anyway happy new year...:)

Masayu Ahmad said...

maya

ya memang best maya, sesuai sangat untuk semua wanita

salam tahun baru juga

saya doakan maya cepat sembuh, amin-amin

Wan Anie said...

Nak join juga.. 2 buku tu saya nak boleh?

Masayu Ahmad said...

wan anie

sila join, belum ada peserta pertama lagi :D

kakyong said...

salam kenal masayu,

menarik contest ni.. hadiah buku itu juga sgt berinspirasi...

Insya Allah, harap2 kakyong ade kelapangan utk join contest ni..

Masayu Ahmad said...

salam kembali kak yong

adalah tu kelapangan tu nanti, masih panjang lagi tempoh masanya

apapun, saya sangat terharu baca blog kak yong,

teruskan usaha kak yong n buktikan bekerja dari rumah juga mampu sukses

salam kenal kembali buat kak yong

kakchik said...

ASSALAMUALAIKUM MAS.

KAKCHIK ADA PROMO CONTEST NI DALAM KELAB BUKU MALAYSIA DI FACEBOOK. KAKCHIK HARAP MAS IZINKAN SEBAB KAKCHIK NAK PUBLISH NI. SEMOGA PENYERTAAN BERTAMBAH.

P/S: MAAF NAK CEPAT FONT TAK TUKAR SAIZ

Masayu Ahmad said...

Kak Chik

Sila Kak Chik,

Terima kasih banyak2 atas sokongan

Wan Anie said...

Salam Mas,

Akak dah siapkan entry...

http://tintacomellote.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html

Nampaknya jadi peserta pertama nih... ;)
p/s: hadiah bonus tu InsyaAllah later yer...

Masayu Ahmad said...

Wan Anie- Peserta 1

Ok, roger

terima kasih ye

Hida Naza said...

salam kak mas,

saya sudah email penyertaan. (-:
selamat berhari minggu

Masayu Ahmad said...

Hida Naza- Pezerta 2

Ok, terima kasih

segalanyer kuterima... said...

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html

Masayu Ahmad said...

sakinah mohd ghazali-peserta 3

salam sakinah, terima kasih join contest

anin said...

assalamualaikum

saya dah join

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html

Masayu Ahmad said...

Farhanin binti Abdullah Asuhaimi-

Peserta ke -4

salam kembali, terima kasih atas ziarah dan sertai peraduan ;D

nanti saya jejak

Nurul + Nordin said...

salam kenal..

sy pun nak berkongsi cerita.. klu menang tu kire alhamdulillah le.. sudi2 la jenguk rumah sy yg xseberapa tu.. alamatnya : http://noiya.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html

klu ada pape yg kurang, bgtau ye..

Masayu Ahmad said...

Nurul Huda Ahmad Adnan

Peserta ke-5

terima kasih nurul, salam perkenalan dari saya

;D

Nurul + Nordin said...

salam kak.. Thanks sudi dtg umah sy.. heheee.. dah letak gambar dah.. tp xde kena mengena dgn cerita la, sy xde byk gambar sbb sy dan suami xberapa gemar bergambar.. ;)

Masayu Ahmad said...

Nurul

ok, sama-sama kasih

UmmiHanani said...

Assalamualaikum kak ayu..
idah baru nak submit..ini link nya:

http://ummihanani.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html

Masayu Ahmad said...

Zubaidah- Peserta-6

Ok, terima kasih.

hadhatina mkb said...

salam,

saya join ye? ni link entry saya..selamat berziarah

http://adhatine.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html

tq :-)

Masayu Ahmad said...

Hadhatina-Peserta 7

Salam perkenalan, terima kasih menyertai peraduan ;D

Ulfa Nur said...

Saya sudah siapkan entri saya untuk contest ini di http://ulfanur.blogspot.com/2010/01/buku-inspirasi-contest-2010.html

Masayu Ahmad said...

Ulfa Nur- peserta 8

salam nur, terima kasih menyertai peraduan,,

nanti saya jejak ya

Mommy Lyna said...

kak, ni saya punya

http://myonlinegiveaway.blogspot.com/2010/02/buku-inspirasi-contest-2010.html

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin