Thursday, October 21, 2010

Pengumuman Pemenang Peraduan Jana RM Dari Rumah

Bismillahirahmanirrahim.

Assalamualakum w.b.t

Ok, baru sahaja berkesempatan untuk mengumumkan pemenang peraduan buku aku mahu buku Jana RM Dari Rumah.

Ok, saya dengan sukacita,

Kategori- A

Senarai 10 orang yang saya menandakan -ada-
Maksudnya, kalian berjaya mengekalkan gambar buku Jana RM Dari Rumah sehingga kini, jadi ke semua 10 orang tersebut memiliki buku tersebut.

Amat dukacita yang sudah menyertai tetapi tiada gambar Jana RM Dari Rumah di side bar blog kalian.

Para pemenang tersebut sila kekalkan sehingga buku yang akan saya pos selamat sampai ke tangan kalian.


Kategori A

Peserta Kategori A (10 orang layak menerima buku Jana RM Dari Rumah)


1. Nadnye-http://keloncot.blogspot.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada buku di side bar

2.
3. Zaila-http://zailabinimdae.blogspot.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada

4.
5.http://zuhaira.blogspot.com/- ada

6.http://www.kakyong.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada (tak perasan)

7.http://seindahbayu.blogspot.com/2010/06/buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada

8.http://lovelyblogshops.blogspot.com/2010/06/peraduan-saya-mahu-buku-jana-rm-dr.html-ada

9.http://nik-kingsyah.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada

10. http://markay84.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada


11.
 
12.http://adedory.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari.html- ada

13.http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/08/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada

Kategori B

1. Wan Rohani Wan Ismail-http://tintacomellote.blogspot.com/2010/05/jana-rm-dari-rumah.html


2. Durra Mohamed Jamri-http://artchetak.blogspot.com/2010/05/jana-rm-dari-rumah.html

3.Syahida- http://warkahdarimama.blogspot.com/2010/06/jom-jana-rm-dari-rumah.html

4.http://www.ulfanur.com/2010/07/jana-rm-dari-rumah.html

5.http://keranakitahambanya.blogspot.com/2010/07/buku-motivasi-senarai-semak-saya-jrdr.html




Ke semua peserta yang menyertai adalah layak memiliki buku Dr. Tuah.


Mohon ambil perhatian:

Hantarkan

Naman penuh
Alamat tempat kerja atau rumah: (jika kalian bekerja perlu bagi alamat tempat kerja)
Nama blog:
Emailkan:

masayu2010@gmail.com

Saya akan mula menghantar/ pos buku-buku tersebut mulai bulan November 2010. Harapnya kalian bersabar.

Nama-nama yang tidak dapat menghantar alamat sebelum 30 November 2010, dianggap tidak menuntut hadiah dan kiranya hadiah dimansuhkan. Harap maklum.

11 comments:

kakyong said...

mas..
aiseh.. mas tak perasan rupanya.. banner contest kakyong semua tersembunyi dibalik kotak warna pink di side bar berlabel "[+/-] Banner Contest & Giveaway join".... huhuuu... sedih la cam ni..... dah xde rezeki :(

Syahida said...

Salam Mas, saya kategori B kan?
Adakah ini bermakna saya dapat buku Dr Tuah tu? Aduhai pelupanya dan confuse nya saya. Tolong confirm kan Mas. Tk

Masayu Ahmad said...

salam kak yong

aduhai kak,

mengapalah kak yong sembunyikan ia,

memang saya tak perasan, banyak kali saya pergi round, memang nak bagi buku ni,

tambah pula kak yong selalu ziarah ke sini..

nanti join lagi ya, akan ada lagi lepas ni, saya tumpang dukacita

syahida

semua kelima-lima peserta dapat buku tu, memang syahida layak

Ummu umar said...

Salam...kak mas.
Boleh akak tuliskan nama pemenang2nya ?
Saya dah terlupa,saya kategori mane..

kakyong said...

xde rezeki.. nak buat camana...

memang widget semua kakyong sembunyikan.. tak nampak semak sgt blog.. selalu nya penganjur & blogger lain boleh cari & klik pada kotak pink tu....


sgt sedih sgt sedih......

Masayu Ahmad said...

salam kak yong,

tak adalah saya ini zalim sangat

ok, saya terima penyertaan kak yong,;D

jangan sedih2 ya

emailkan alamat ya

Wan Anie said...

hadiah dihantar bermula september... wah advance... hehe :D

Mas... tak sangka rezeki saya ada di sini

kakyong said...

mas,
terima kasih.. tak terkata dah.. terima kasih..

Masayu Ahmad said...

wan

nasib baik tolong perbetulkan

saya ni senarai kerja tak surut2

tu kadang2 sampai tersasul-sasul

kak yong

jangan bersedih hati lagi ya ;D

MamaYatie said...

salam mas, adehh....saya ketinggalan lagi...hari ni br sedar nama saya ada sini..huhu..sempat lagi kan mas saya nak email details?

Ummu umar said...

Salam saya dah email =)
zwjhmegat@gmail.com

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin