Thursday, October 14, 2010

Peraduan sudah tamat, pemilihan sedang dijalankan ;D

Saya mahu buku Jana RM Dari Rumah

Syarat-syarat
Kategori A
1. Letak Cover buku ini di side bar blog dan pautan link terus ke blog ini. (Tulis: Saya Mahu Buku Jana RM Dari Rumah)

2. Siarkan entri tentang peraduan ini.

3. Pemenang dipilih berdasarkan cabutan. Mungkin seorang, dua orang atau tiga orang. Tertakluk kepada keputusan penganjur.


Kategori B

Buat ulasan tentang buku Jana RM Dari Rumah, ulasan yang menarik akan memiliki buku berikut. Pemilihan dan penilaian akan dibuat oleh editor Oasis.

Buku terbitan Oasis


Nota Peraduan:
1. Boleh menghantar seberapa banyak peraduan, jika ada 10 blog sekalipun.

2. Tarikh tamat: sehingga dimaklumkan kelak

3. Sila sertakan maklumat berikut:

Nama: (Mengikut kad pengenalan)
Email:
Blog:

Peserta Kategori A

1. Nadnye-http://keloncot.blogspot.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada buku di side bar
2. Ieda-http://www.zamieda-lifeline.blogspot.com/2010/06/peraduan-saya-mahu-buku-jana-rm-dari.html- tak ada buku di side bar
3. Zaila-http://zailabinimdae.blogspot.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada
4.littlehumblelynn-http://mama-wisyah.blogspot.com/- tak ada
5.http://zuhaira.blogspot.com/- ada
6.http://www.kakyong.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- tak ada
7.http://seindahbayu.blogspot.com/2010/06/buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada
8.http://lovelyblogshops.blogspot.com/2010/06/peraduan-saya-mahu-buku-jana-rm-dr.html-ada
9.http://nik-kingsyah.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada
10.http://markay84.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada
11.http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/07/peraduan-saya-mahu-buku-jana-rm-dr.html- tak ada
12.http://adedory.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari.html- ada
13.http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/08/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html- ada




Peserta Kategori B

1. Wan Rohani Wan Ismail-http://tintacomellote.blogspot.com/2010/05/jana-rm-dari-rumah.html
2. Durra Mohamed Jamri-http://artchetak.blogspot.com/2010/05/jana-rm-dari-rumah.html
3.Syahida- http://warkahdarimama.blogspot.com/2010/06/jom-jana-rm-dari-rumah.html
4.http://www.ulfanur.com/2010/07/jana-rm-dari-rumah.html
5.http://keranakitahambanya.blogspot.com/2010/07/buku-motivasi-senarai-semak-saya-jrdr.html





NOTA: MAKLUMKAN PENYERTAAN ANDA DI RUANGAN KOMEN INI SAHAJA

35 comments:

nadnye said...

saya teruja nak satu buku ini..

http://keloncot.blogspot.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html

Masayu Ahmad said...

Salam Nadnye- Peserta 1 (A)

Terima kasih menyertai peraduan, semoga berjaya ;D

Wan Anie said...

entry yg sy buat tu bukan tuk contest, macam terlalu ringkas lah plak, x tau plak mas buat contest jugak tuk review jana rm dari rumah :D

Masayu Ahmad said...

wan anie

semalam je baru timbul idea, lepas tgk ramai pula yang mengulas,

jadi sebagai menghargai pembaca, saya tambah kategori

kalau wan mahu ubah suai pun tidak ada masalah, sebab peraduan ini mudah dan senang sahaja syart2 nya

ieda said...

salam...saya org baru kat sini.tapi pernah nampak buku ni kat fb.
berminat ikut serta coz berminat nak baca buku ni..

saya mahu buku jana RM dari rumah

Syahida said...

Salam Mas, ini penyertaan saya untuk kategori B

http://warkahdarimama.blogspot.com/2010/06/jom-jana-rm-dari-rumah.html

semoga dapat pertimbangan sewajarnya :-)

Masayu Ahmad said...

salam ieda- Peserta 2(A)

terima kasih atas penyertaan, salam perkenalan

Masayu Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Masayu Ahmad said...

salam syahida- Peserta 3 (B)

terima kasih atas penyertaan, nanti saya terjah

zailamohamad said...

Salam Kak, Zaila pon teruja nak satu buku ini;)
http://zailabinimdae.blogspot.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html

Masayu Ahmad said...

zaila- peserta 3(A)

terima kasih zaila atas penyertaan dan sokongan ;D

littlehumblelynn said...

dah join utk kategori A..

littlehumblelynn said...

dah join jugak..mtk2 ada luck dicn

nurul said...

saya dah beli buku ini...dah pun baca..sangat menarik isi kandungan..mmg tercari2 buku motivasi macam ni..sbb tak lame lagi saya akan resign dan akan mulakan bisnes dari rumah..nanti saya akan postkan untuk masuk peraduan ni...

Masayu Ahmad said...

nurul

salam, nurul terima kasih kerana sudah beli dan baca

jangan lupa sertai ulasan

terima kasih sekali lagi ;D

Zuhaira said...

salam..

saye mau join contest ini...kategori A..

mane nk tau rezki baby kann.. hehe

nway..salam perkenalan :)

kakyong said...

mas,
bila tarikh tutup.. nak join juga.. nanti ai buat n3 ya.. kategori A .. ;)

Masayu Ahmad said...

littlehumblelyn- 4 (A)

salam lyn, terima kasih

Zuhaira- 5 (A)

salam kenal zuhaira, terima kasih

Masayu Ahmad said...

kak yong

lambat lagi kak, masih ada masa ;D

kakyong said...

mas,
here is my entri.. katergori A... ;)

http://www.kakyong.com/2010/06/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html

anin said...

assalamualaikum

kak .. saya nak juga membaca buku yg sangat bagus tajuknya tu

ini entri saya
buku jana RM dari rumah

Ummu umar said...

Salam, saya join kategori A ye..
check disini!

nikhazifah said...

http://nik-kingsyah.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html

saya juga berminat.

nikhazifah said...

http://nik-kingsyah.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html

saya mahu join kategori A

ceRiTa Kami...PengalaMan Kami... said...

Salam..saya nak masuk entry ni.harap sangat dapat buku nih...

Nak masuk kategori A

Email:markay84@yahoo.com
nama:niza
link:http://markay84.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html

ceRiTa Kami...PengalaMan Kami... said...

salam,lupa bagi fullname:khairunniza binti ideris

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan kak,

saya sama2 sertai yea..

ni link blog saya:

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/07/peraduan-saya-mahu-buku-jana-rm-dr.html

nama:ummuabdullahsyaakir
email:kolekacanghijau2@gmail.com

ummuabdullahsyaakir said...

oh yea saya join kategori A ye kak

AntuGorgon said...

turut cobe nasib... saya teruja dgn buku ini.. :-)

categorize A

http://adedory.blogspot.com/2010/07/saya-mahu-buku-jana-rm-dari.html

saba

nadelianur@gmail.com

Ulfa Nur said...

Puan Masayu, saya nak joint contest ini. Silalah ke blog saya, ya- http://www.ulfanur.com/2010/07/jana-rm-dari-rumah.html

MamaYatie said...

mas, saya pun nak join, boleh lagi kan?

Nama: Norhayati Binti Abdullah
Kategori: A
Link: http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/08/saya-mahu-buku-jana-rm-dari-rumah.html

haszuraidah ishak said...

nak join buleh lg ke kak?

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

salam kak mas, saya join contest kategori B-ulasan buku JRMDR dgn n3 yg dulu layak ke?

http://keranakitahambanya.blogspot.com/2010/07/buku-motivasi-senarai-semak-saya-jrdr.html

kalau tak layak takpe...heh heh =)

Masayu Ahmad said...

haszuraidah

boleh, masih sempat lagi

Masayu Ahmad said...

salam normi

layak, jangan risau ya, penyertaan normi sudah kak mas tengok, cuma belum sempat up date

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin