Monday, June 28, 2010

Pejabat di rumah, impian saya dan anda juga





 Pic:Google
Teks: Masayu Ahmad

Ini antara impian saya memiliki pejabat di rumah dengan penuh dekorasi, ringkas dan padat. Satu lagi bilik atau perpustakaan yang penuh dengan buku. Sebelahnya adalah taman dengan pohon-pohon menghijau. Banyak lagi mahu celoteh, sekejap lagi ya saya sambung.

6 comments:

Wan Anie said...

saya pon!

Syahida said...

Salam Mas, kalaulah dapat ofis macam dalam gambar2 tu, tidur dalam ofis pun saya sanggup...hehehe

kakyong said...

kakyong pun berangan2 nak ada home office
http://www.kakyong.com/2010/06/home-office-idaman.html

Masayu Ahmad said...

Wan

Saya sekarang ni ada pejabat yang simple sahaja, insya-allah mahu deko,deko, deko juga

Syahida

Itulah kan, boleh buat kita sentiasa motivasi untuk kerja

Kakyong

Mula-mula angan-angan, lama-lama jadi kenyataan ;D

zailamohamad said...

Zaila pon, kalau dapat office macam dalam gambar tu, terus bg notice berhenti 24 jam;)

Masayu Ahmad said...

zaila

saya pun masih berangan, tetapi tetap bersyukur dengan apa yang ada dulu

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin