Friday, May 24, 2013

Tiga kategori pelajar asas blog dna fan page, kalian yang mana satu?

Terdapat tiga kategori suri yang ingin belajar, berdasarkan apa yang ditanya kepada saya.

1. Mahu meluaskan produk di pasaran online. Suri ini perlu belajar menjual di fan page dan juga di blog. Siapkan borang tempahan produk, dan gabungkan blog dan fanpage sebagai satu saluran kedai online. Bina asas ini, untuk belajar proses jual beli, dan tapak asas itu boleh dinaik taraf kepada website shopping cart apabila sudah maju.

2. Mahu belajar teknik pemasaran melalui tulisan dan mempunyai blog berpengaruh. Semua orang sudah pandai menulis, tetapi tidak tahu teknik yang betul untuk membina blog yang berinformasi. Suri kategori ini perlu belajar asas blog dan penulisan untuk membina blog berpengaruh.

3. Suri profesional yang sudah ada blog, mahir menulis dan mahu menyiapkan manuskrip pertama atau ebook pertama menggunakan teknik blog. Blog adalah sangat mudah untuk diuruskan dan membina idea dan menyiapkan ebook.

Kami tawarkan tiga kategori kelas di atas, semuanya sedang berlangsung. Saya dibantu pembantu kelas. Daftar sekarang, kelas adalah secara online mengikut masa fleksibel pelajar. Alhamdulillah kebanyakan yang mendaftar adalah graduan yang bukan calang-calang, ada lulusan luar negara, kejuruteraan, pendidik, usahawan dan profesional. Terima kasih kerana menggunakan khidmat saya


Kita akan bermula dengan analisa dahulu. Analisa ini penting sama ada kalian baru mahu belajar menulis atau sudah ada blog atau sudah laju menulisa.  Bagi yang baru bertatih, saya sarankan asas blog dan penulisan.

Bagi yang sudah laju dan sudah ada blog tetapo terbengkalai, boleh terus untuk siapkan ebook pertama menggunakan blog.

Bagi yang mahu memulakan bisne online, boleh mengambil kelas asas blog dan fan page.

Mendaftar di sini untuk salah satu kategori di atas ya

http://belajarasasblog.blogspot.com/2013/03/kelas-online-belajar-asas-blog.html

No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin