Thursday, August 9, 2012

Peluang mula bisnes dari rumah, modal minima-Panggilan 20 orang pertama

Assalamualaikum w.b.t

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani, setelah beberapa hari tidak berkongsi, hari ini saya umumkan berita baik.

Ok, bagi kalian yang mahu mulakan bisnes dengan modal yang minima, RM50, RM100, RM200, RM300 dan berapa sahaja ada di tangan.
-Muslimah sahaja
-Modal minima
-Ada internet
-Usaha gigih, cekal, sabar, istiqamah,segalanya yang positif, tahan diuji,jujur,

                                          http://www.facebook.com/groups/455789487785216/ (Wahm,Sahm,Soho)

Di tangan saya ada banyak produk, kesihatan, kecantikan,servis,makanan,produk harian. Kalian boleh dapatkan secara borong dengan modal minima. Saya akan terangkan satu persatu sehingga kalian berjaya ;D.
Ini setelah saya fikir dan menerima banyak email berkenaan tidak tahu mahu mula dan tidak ada produk. Memandangkan hubungan terus saya dengan banyak pembekal, jadi masanya saya menjadi perantara untuk kalian memulakan sesuatu dari sekarang.

1.Langkah pertama, baca dan dapatkan dahulu panduan asas bekerja/bisnes dari rumah. Baca salah satu ebook www.janawangdirumah.com atau dapatkan buku Jana RM Dari Rumah. Bagi yang sudah memilikinya boleh terus ke langkah berikut.
Boleh beli buku jana rm dari rumah di sini sekarang sedang promosi harga RM12.75 sahaja
http://mall.karangkraf.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=2581- klik sini untuk beli
2. Langkah kedua, add saya di facebook http://www.facebook.com/masayu.ahmad
3. Langkah ketiga sertai grup http://www.facebook.com/groups/455789487785216/ (Wahm, Sahm, Soho)

Selesai semua di atas, SILA MESEJ (PM) DI FB



\








Grup ini adalah khusu untuk kalian yang baru bermula, yang sudah sukses memborong di luar negara rasanya tidak perlu lagi.Matlamat saya adalah memberi peluang langkah awal untuk kalian untuk bermula. Jika sudah ada modal besar maka selepas itu kalian boleh terbang ke mana-mana.

Jadi mari kita bermula sekarang, salam 21 Ramadhan, semoga lebih ramai suri ummah menjana pendapatan dan membantu ekonomi keluarga dan diri sendiri.




5 comments:

sitiebby said...

as'kum kak ayu,

teringin juga nk join, maknanya kena create Fb dulu la, Fb lama dh x active. Huhuhuhuhu.
teringin nak cb bisnes dr umah. dh bc, khatam buku jana wang dr umah. cuma blm lg nk bmula. jenguk, singgah, baca blog akak, lg buat teruja.

Masayu Ahmad said...

sitiebby

Walaikumsalam
aktifkan balik fb lama, lepa tu hantar mesej pada saya di fb ya, nanti saya invite masuk dalam grup

JaSmIn said...

salam kak mcm best je.invite sy juge ye tq

impian dulena said...

salam kak ayu , saya amat berminat nak join... saya dah pm kak ayu kat fb nick roziena othman.. cuma saya belum beli buku jana wang tuh.. kat mana saya boleh dapatkan..dari kak ayu boleh ker??...harap dipertimbangkan..:D

sitiebby said...

askum kak,
sy dh add akak, dh mesej jugak. nick nama Qurratuaini Kaiyisah k. Xnak guna FB lama.

There was an error in this gadget

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin